Energie vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe leverancier van energie? Vergelijk hier de verschillende aanbieders van energie.

Vul jouw stroom- en gasverbruik per jaar in, geef aan of je een dubbele of enkele meter hebt en vul jouw woonplaats in om een vergelijking te krijgen die op jouw situatie is toegesneden. Weet je jouw jaarverbruik van stroom en gas niet dan kan je aangeven uit hoeveel personen jouw huishouding bestaat. Je kunt selecteren op een contract voor één, drie of vijf jaar. Een andere mogelijkheid is een direct opzegbaar contract met de energieleverancier. Verder is het mogelijk om alleen de tarieven van jouw favoriete leverancier te laten zien.

In de vergelijking van energie worden alle belangrijkste leveranciers meegenomen. Denk daarbij aan Essent, Eneco, Nuon, Budget Energie, Oxxio en NLE.

Vergelijk nu energie

Hieronder vergelijk je eenvoudig de verschillende leveranciers van stroom en gas. Ben je al van het gas af dan kan je ook alleen stroom vergelijken.

Nieuwe energieleverancier

Wil je meer weten over waarom je elk jaar van energieleverancier zou moeten wisselen, waarom overstappen loont en waarom overstappen niet eng is? Bekijk dan ons artikel over een nieuwe energieleverancier regelen.