nieuwe energieleverancier

Nieuwe energieleverancier regelen

Regel hier jouw nieuwe energieleverancier. Energie vergelijken kan je veel geld opleveren. Zeker als je al jaren bij jouw vaste energieleverancier zit kan je door te kiezen voor een nieuwe leverancier tot honderden euro’s per jaar besparen.

Goedkope energie

Sinds het begin van deze eeuw is de energiemarkt vrijgegeven. Het resultaat is veel aanbieders en veel verschillende tarieven. De prijs van energie kan nogal verschillen per energiebedrijf.

Er zijn nogal wat mensen die toch hun oude energieleverancier trouw blijven. Als dank betalen ze vaak de hoofdprijs. De consument die wel overstapt betaalt minder en ontvangt soms ook nog een welkomstcadeau.

Overstappen eenvoudig

Veel mensen denken dat overstappen naar een andere energieleverancier veel gedoe is. Overstappen is echter eenvoudig. Zo’n driekwart heeft het al eens of meerdere keren gedaan. Binnen een kwartier en zeker een halfuurtje heb je de overstap voor elkaar. Voor een forse besparing zeker de moeite waard!

Door het overstappen kom je nooit zonder elektriciteit en gas te zitten. De nieuwe energieleverancier zorgt dat je huidige contract wordt opgezegd en het nieuwe contract start. Het is alleen maar een administratieve handeling. De netbeheerder, die zorgt voor de levering van energie, blijft altijd dezelfde. Je netwerkbeheerder is bijvoorbeeld Liander, Stedin, Enexis of Enduris.

Elk jaar wisselen

Om geld te besparen is het verstandig om een contract met de leverancier voor een jaar aan te gaan. Energieleveranciers geven namelijk forse kortingen of een cadeau als je overstapt. Door elk jaar voor een andere leverancier van gas en elektriciteit te kiezen profiteer je optimaal van deze voordeeltjes.

Vergelijk energie

Vergelijk hieronder de aanbiedingen van de energieleveranciers. De beste vergelijking maak je door jouw exact verbruik per jaar in te vullen. Weet je dit verbruik niet of wil je snel een vergelijking maken dan kies je voor de samenstelling van jouw huishouden. Je kunt kiezen voor alleen groene stroom en daarbinnen weer voor groene stroom alleen uit Nederland. Daarnaast kan je kiezen voor CO2 gecompenseerd gas.

In de vergelijker worden aanbiedingen van Essent, Eneco, Budget Energie, Vandebron, Vattenfal, Engie, Energie Direct, NLE, Oxxio, Pure Energie, Delta Energie, Powerpeers, Veba Energyservice, Noord Energie en Neosmart Energie vergeleken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *